четвер, 19 грудня 2013 р.

Долучаємось до мистецтва. Феєрія "Вечори на хуторі коло Диканьки"

" Ми побували у Обласній філармонії, де преглянули блискучу феєрію "Вечори на хуторі коло Диканьки" у виконанні тернопільського танцювального колективу "Надзбручанка". Цей колектив відомий далеко за межами нашої області та й України. А ми дивились його виступ вперше!  "Надзбручанка" - це справді візитка нашого краю. Цей ансамбль відзначив уже свій 50-річний ювілей і має звання академічного. 
У виставі також брали участь Наталія Лемішка - заслужена артистка України, тріо "Солов'ї Галичини", учасницями якого є наші випускниці, а ще наш колишній учитель музики . 
Нам сподобалось усе: і сама вистава, і чудове виконання наших   колядок, і красиві костюми артистів, і декорації. А ще ми почули неповторні лемківські  колядки, деякі з них  чули вперше. У кінці дійства усі глядачі  в  залі  разом стоячи співали "Нова радість стала". Це було супер!"

Софія Попів, Оля Срога, Володя Малічовський. Володя Кіляр, Богдан Озерянець, Юра Каракуць, Тарас Чубай, Владик Халаман



Перед початком вистави




Наталя Лемішка

Тріо "Солов'ї Галичини"

















2 коментарі:

  1. Ой, а я предвижу, что скоро тоже начнутся у нас такие рождественские и новогодние представления, как они мне нравятся...
    Как уже хочется праздника!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Правда. хочется праздников! Еще чуть-чуть))) А мы готовим с ребятами новогоднюю сказку и вертеп . Хочется родителям показать 25-го декабря. У нас семестр 25 -го заканчивается, так что завершим его весело. Думаю, успеем.

      Видалити