середу, 11 грудня 2013 р.

Стартував 27 Міжнародний чемпіонат з розв'язування логічних задач

Стартував 27 Міжнародний чемпіонат з розв'язування логічних задач. Цей чемпіонат проводиться під егідою Міжнародного комітету математичних змагань.Кожен з чемпіонатів проводиться в чотири етапи за текстами Міжнародного комітету.  Офіційними представниками Міжнародного комітету в Україні є члени Адміністративної ради цього комітету- Кривошея Ігор Михайлович та Збожинська Тетяна Станіславівна - заслужений вчитель України.
Запрошую усіх бажаючих до участі у чвертьфіналі! Чвертьфінал є заочним етапом чемпіонату. Цього року є деякі зміни у проведенні цих математичних змагань.  Із ними можна ознайомитись у кабінеті математики (каб. 204) або тут:  https://docs.google.com/document/d/1kz6bLn0g6ltjSki5G7i3zdfjOfLqP_cKc-TLdt6wRpQ/edit   чи тут:
  http://sxz.mylivepage.com/wiki/2026/2098,
а заодно можна скопіювати видрукувані завдання. Завдання чвертьфіналу учасники виконують у режимі домашнього завдання в окремому зошиті.  Строк виконання -20 січня 2014 року. Тож часу є достатньо. Ви роздумуєте над тим, чи варто брати участь у цьому конкурсі? Не вагайтесь! Варто! Адже, якщо ви гідно дійдете до фіналу, то матимете шанс потрапити до суперфіналу, який відбуватиметься у Парижі! Не вірите? Тернополяни минулого року уже підкорювали Париж! Не вірите? Читайте тут:
http://20minut.ua/Novyny-Ternopolya/Podii/yuni-matematiki-z-ternopilshini-pidkoryuvatimut-parizh-10284834.html

Тож поспішайте! Копіюйте завдання і беріться за роботу! Нагадую, що учасником може стати кожний бажаючий учень 5-11 класу чи студент, котрі люблять поламати голову над цікавими логічними задачами.
До слова, двоє наших учнів ( вони закінчили школу минулого року) були учасниками Всеукраїнського фіналу у 2010 році, котрий проходив у м. Вінниця. Це Андрій Гирила і Зоряна Безпалько.  А минулого року 5-класник Степан Гирила і 11-класниця Зоряна Безпалько вийшли у півфінал.
Сподіваємось, що цього року хтось із вас обов'язково поїде до Вінниці. А. може, і в Париж. Як вам така пропозиція?
Бажаю вам отримати справжнє інтелектуальне задоволення від розв'язання задач. Використайте свій шанс!
Юажаю усім отримати справжнє інтелектуальне задоволення від розв'язування задач.
 А зараз - маленький фоторепортаж 2010 року з м. Вінниця








Відео нагородження 















Немає коментарів:

Дописати коментар