пʼятницю, 6 березня 2015 р.

Дні математики та інформатики -2015. Інтелект-шоу "Найрозумніший-2015". Сьомий сезон

Трохи із запізненням але все ж таки вони стартували-Дні математики та інформатики. Цього року вони розпочались інформаційною годиною, присвяченою жінкам-математикам. Не випадково, адже так сталось, що цьогорічні дні цариці наук розпочались напередодні Міжнародного жіночого дня. Учні старших класів (9-10) підготували повідомлення про жінок-математиків і виступили із своїми доповідями перед учнями 5-8 класів. Зокрема, учні 9-Б класу Софія Королюк, Юля Бура та Оля Заяць  побували у 7-В, 6-Б та у 7-Б класах. Згадали такі світові імена як  Софія Ковалевська, Гіпатія Александрійська, Софі Жармен, Марія Гаетана Аньєзі.  У математичному кінозалі бажаючі змогли переглянути фільм із серії "Гении и злодеи" "Формула любви" про Софію Ковалевську.




У четвер відбулася інтелектуальна гра "Найрозумніший". Традиційно змагались шестикласники. Цього разу у грі взяли участь 8 учасників із 6-Б та 6-А класів.
Перший тур - відбірковий. Усі учасники одночасно відповідали на запитання ведучого.


У півфіналі змагались шестеро гравців. Кожний з них обирав по дві теми з математики і мав за хвилину дати якнайбільше правильних відповідей.


У фінал за кількістю очок вийшли Світлана (6-Б), Надійка та Іринка із 6-А. Учасники півфіналу відповідали на запитання спеціальної теми (тема, якою вони найкраще володіють, нематематична).


Беззаперчним лідером стала Світлана Хмарук із 6-б класу. Вона завоювала титул "Найрозумніший шестикласник" і отримала  статуетку Золоту зірку переможця.

 Світланко! Вітаємо із заслуженою перемогою!


Попереду - Математичний турнір для 5-класників, Інтелект-шоу Еврика" для учнів 8 класів, "Що?Де? Коли?" для учнів 9-11 класів , математичний КВК для семикласників ,... 
.

Немає коментарів:

Дописати коментар