середу, 22 березня 2023 р.

"Що ? Де? Коли?" або Інтелектуальні пристрасті у ТЗОШ №19

 "Що? Де? Коли?" - так називається інтелектуальна гра,в яку сьогодні зіграли 5 неймовірних команд 10-11 класів і вчительська. Вперше ця гра відбулася у нашій школі у 2012 році. Вона полюбилася і учням, і вчителям. Тому щороку  за виключенням років, коли панувала пандемія, старшокласники викликають улюблених педагогів позмагатися на полі інтелектуальної битви. За всю  історію цих битв цьогорічна особлива і з несподіваним результатом - усі 5 команд перемогли! Усі набрали однакову кількість балів - 19! Такого ще не було жодного разу! Усі команди були гідними суперниками, продемонстрували знання з різних галузей (історія, мистецтво, спорт, архітектура, інформатика література тощо), логічне мислення. Запитання були цікавими і так чи інакше дотичними до математики. Адже гра завершувала тиждень МІФ (математики, інформатики, фізики). Окрім відповідей на запитання, учасники дізнавались ще й цікаву інформацію.У залі (в математичному  кабінеті, який на годину став ігровим майданчиком) вирувала дружня атмосфера, розпалювалися пристрасті. Це був справді релакс після трудового дня, адже позитивні емоції у такий нелегкий час дуже важливі. 























Найкрутіші діти!


 Найкрутіші вчителі!










Фіксували пристрасті Сергій Миколайович Антонюк, Ірина  Василівна Камінська, Галина Михайлівна Дудар.
Рахували бали і намагалися визначити переможців (коротко- журі) Галина Ярославівна Парацій , Олександра Степанівна Ковч і Руслана Яремівна Байко.
Автор  і ведуча проєкту Галина Дудар.
Щира подяка усім учасникам гри !  І особлива - педагогам, які взяли участьу грі. Для наших дітей це важливо!
 Ми дякуємо нашим ЗСУ, завдяки яким ми маємо можливість навчатися і активно, корисно відпочивати.
 До нових зустрічей!

2 коментарі:

  1. Доброго дня! Пропонуємо наші матеріали у вигляді тематичних виставок бібліотеки БДПУ, які можуть бути для вас корисними. https://library.bdpu.org.ua/

    ВідповістиВидалити