субота, 18 березня 2023 р.

Всеукраїнський півфінал 37-го Міжнародного чемпіонату з розв'язування логічних математичних задач

 

Сьогодні відбувся Всеукраїнський півфінал 37 Міжнародного чемпіонату з розв'язування логічних математичних задач. Тернопіль представляли 5 учасників, серед яких два учні нашої ТЗОШ №19 - Роман Лещук та Остап Мних , два учні з технічного ліцею (серед них і Матвій Співак, за якого ми теж завжди переживаємо, адже він навчався у нашій школі). Із 1624 учасників чвертьфіналу у півфінал потрапили 241, з них 36 - студенти і вчитель.

До змагань долучилися учні, які у зв’язку з війною стали вимушеними тимчасовими емігрантами до таких країн: Австрія, Болгарія, Німеччина, Польща, Франція, Чехія.

Чемпіонат проходять під егідою Міжнародного комітету математичних змагань і проводиться Французькою федерацією цього комітету.

Шеф проєкту – очільник Французької федерації Міжнародного комітету математичних змагань МІШЕЛЬ КРІТОН

Координатор Чемпіонату на теренах України  – повноважний представник Міжнародного комітету математичних змагань в Україні, Заслужений вчитель України ІГОР КРИВОШЕЯ

Голова оргкомітету Чемпіонату в Україні – керівник Центру з інтеграції до європейського та світового освітнього простору, Заслужений вчитель України ТЕТЯНА ЗБОЖИНСЬКА

Що ж, залишається чекати результатів! 

 Побажаємо успіхів і перемоги нашим хлопцям! 


Гарний результат уже видно!


                              Такого ж улову на чемпіонаті!

Немає коментарів:

Дописати коментар