суботу, 24 лютого 2018 р.

Дні МІФ-2018. Клуб веселих математиків у 6-А

"Банда". Капітан Софія Андрухів
Болільники
У школі  тривають традиційні Дні математики, інформатики і фізики. Завершився перший тиждень. Головно  під час цього тижня відбувалися заходи з інформатики.  Про них я розкажу у наступних постах.
Вчора була п'ятниця. Її чекають усі - кінець же робочого тижня, попереду  - вихідні. Тож захотілося для шестикласників зробити сюрприз. Діти люблять змагатися, тож нехай цим сюрпризом буде корисне, веселе змагання. А саме - Клуб веселих математиків.

 Швиденько утворили дві команди. назви придумали-"Фіксики" (капітан Тарас Смакоуз)  і "Банда"( Капітан -ша Софійка Андрухів) (ха! Цікаво, чому саме така назва?) Журі поважне - мої десятикласники Богдан Озерянець, Роман Подоляк і Олег Папка.

Конкурсів було 7:
1. Математична розминка
2.Тема (для капітанів)
3.Логічні задачі
4.Підкорення вершини
5.Таємниця слова
6.Показуха
7. Розгайдай ребус
Ну і, звісно, болільники теж не залишилися поза увагою. адже їхня активність впливає на результати команди, за яку вони вболівають.




Веселою була розминка. Виявляється. найскладнішими запитаннями були такі. ну зовсім дитячі, як от:"Для математики, дружок, потрібен зошит..." Це просто вибило дітей з колії.  Та ж у клітинку, а не в кружок! Або ще: вийшов зайчик погулять, лап у нього рівно... 5? Та ні - чотири!  Звісно, на розминці були запитання і з математики, адже розминка математична!



 З рахунком 55:50 перемогла команда "Фіксики".  Слід відзначити, що ця команда повинна бути вдячною і своїм болільникам, які докинули їй кілька додаткових балів. 
Найактивнішими вболівальниками були Караванська Софія, Чорна Уляна, Вегера Святослав і Решетуха Максим. Молодці!



Врешті-решт, КВМ - це гра! І перемагає дружба, адже всі учасники - однокласники.
Усі -великі молодці!


Команда "Фіксики". Капітан Тарас Смакоуз










Перемога!


Показуха від журі
Більше світлин - на ФБhttps://www.facebook.com/lelitka.lelitka/media_set?set=a.1478722135587128.1073742040.100003480661326&type=3&uploaded=54

Немає коментарів:

Дописати коментар