середу, 14 вересня 2016 р.

Переможці

Сьогодні ми побували у Музеї сучасного військового обладнання у Центрі національно-патріотичного виховання «Підкова». Тут представлена виставка світлин проекту "Переможці".Цей проект, автором і куратором якого є відома телеведуча, волонтер Соломія Вітвіцька, - це 18 дивовижних історій героїв незалежної України. Тернопіль - восьме місто, у якому представлено світлини, які нікого не можуть залишити байдужими. Після Тернополя виставка вирушить до Хмельницького. Ми із захопленням слухали розповідь п. Наталі, яка провела нам екскурсію музеєм, про героїв проекту:Віктора Кардаша, Сергія Шовкового, Назара Барилко, Василя Пелиша,  Оксану Нежальську... У кожного своя історія. Але всі вони -ПЕРЕМОЖЦІ! Ці люди викликають величезну повагу. Вони є прикладом сильного духу, 
"Немає нічого важливішого за людське життя. Лише з початком війни на сході України та першими її жертвами ми в цьому справді переконалися. А ще зрозуміли, що тільки об'єднавшись, усі разом можемо допомогти постраждалим від воєнної агресії".
Ми дізналися, що усі кошти з продажу спеціального випуску журналу VIVA підуть  на розвиток сучасного протезування і на виготовлення протезів для бійців АТО, тож, звісно, теж долучилися.
















 Далі п. Наталя провела до нас до експозиції музею, присвяченої військовому обладнанню, яке використовується  під час ведення бойових дій на сході нашої країни. Це теж було цікаво. Адже ці речі - із передової, речі, отримані від учасників АТО, від волонтерів, військових капеланів.
















 А напередодні дівчатка дев'ятих класів взяли участь у шкільній  благодійній акції "Ярмарок  доброти" - мотали лялечки-берегиньки для бійців, які захищають нашу  Україну на сході. Це лише початок. Готуємось до Дня ЗСУ,



Немає коментарів:

Дописати коментар