вівторок, 18 листопада 2014 р.

Подарунки для воїнів у зоні АТО

Сьогодні до нас завітав посланець від бійців, які захищають нашу Україну в зоні АТО,  на передовій. О. Іван Гуня та п. Андрій Войцехівський  прибули на кілька днів і вже за день знову відбувають до своїх побратимів. Тож саме через них ми передали наші подарунки. Найперше - це 2774 грн. , які ми зібрали під час П'ятого благодійного фестивалю української пісні.  Я вже згадувала, що під час фестивалю була проведена акція "Подаруй оберіг захиснику". Учні виготовляли обереги.
Працювали усі - від першокласників до учнів 10-х класів. Вони виготовили  196 кольорових фенечок, зібрали 83 дорожних швейних наборів (нитки, голка, гудзики).
Ну, і звісно, - ангелики. 47 ангеликів ( половина - мотанки, половина- витинанкові) виготовили учні 7-в класу, до них приєднались витинанкові ангелики учнів 6-Б класу (14 оберегів).І. звичайно, діти написали листи своїм захисникам,їх цього разу отримають  - 64 бійці.
Усе це, а ще 83 дитячих малюнки ми склали у коробку і передали для бійців.
До  дитячої посилки додали ще мішок теплих устілок для взуття, які закупили на гроші. зібрані учнями  школи.
На прощання ми сфотографувалися і побажали бійцям швидкого повернення з перемогою. Як сказав п. Андрій:"  Головне - вірити в перемогу, вірити, що все буде добре. А у хлопців там, на передовій настрій бойовий, вони налаштовані на перемогу". І ми їм віримо! Хай береже вас Бог, наші рідні! Ми любимо і чекаємо вас!





Учасниці фестивалю і п. Андрій Войцехівськкий

2 коментарі: