пʼятницю, 7 листопада 2014 р.

Подаруй захиснику оберіг

За кілька днів у нас в школі черговий Благодійний фестиваль української пісні - п'ятий. В рамках фестивалю ми вирішили провести  благодійну акцію "Подаруй захиснику оберіг".
Попри оголошений режим припинення вогню ситуація в зоні АТО залишається складною. А наша армія потребує допомоги не лише матеріальної, а й моральної. Підтримати захисників на східних рубежах країни може кожен із нас. Тож ми вирішили  власноруч зробити обереги для захисників України: плетені браслети зі стрічок в патріотичних кольорах, ляльки-мотанки, малюнки, ангелят, а ще  прикріпити до  оберегу листи зі словами подяки та підтримки. У день відкриття фестивалю (13 11.2014) усі наші подарунки ми передамо їх адресатам. Нашим бійцям дуже потрібна наша підтримка!

У середу на черговій виховній годині знову запрацювала наша класна"Майстерка". Якось само собою утворилось три групи. Одні плели фенічки, другі - мотали ангелят, а треті ангелят витинали із кольорового паперу. Ніколи не думали, що такі, на перший погляд, ніби -то дівчачі заняття зацікавлять хлопці. Вони із задоволенням і вправно справлялись із кольоровими стрічками, з яких плели фенічки, з клаптиками тканини, які у їхніх руках перетворювались у ангелят, маленькими ножичками витинали маленьких ангелят. Зрозуміло, що у дівчатка виявились хорошими консультантами для своїх однокласників. Листи ми пишемо вдома. У день фестивалю наші обереги полетять до своїх адресатів. Залишилось заламінувати паперових ангелят. Вони такі маленькі, що вміщуються на долоні, тож, як і нші обереги, бійці носитимуть їх коло серця.
























Немає коментарів:

Дописати коментар