пʼятницю, 20 червня 2014 р.

Готуємось до нового навчального року 2014-2015. Про надання грифа навчальній літературі



 Витяг
МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
НАКАЗ
Про надання грифа навчальній літературі

Згідно з рішеннями колегії Міністерства освіти і науки України від 23.05.2013 (протокол № 1/5-19) "Про підсумки ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу рукописів підручників для учнів 5-9 класів загальноосвітніх навчальних закладів" та від 26.12.2013 (протокол № 8/3-19) "Про виконання державного замовлення на видання навчальної літератури в 2013 році та схвалення Переліку навчальної літератури, що може видаватись за державним замовленням 2014 року" наказую:
1. Надати гриф "Рекомендовано Міністерством освіти і науки України":
·         підручникам для учнів 6 класу загальноосвітніх навчальних закладів – переможцям ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу рукописів підручників для учнів 5-9 класів загальноосвітніх навчальних закладів згідно з переліком, наведеним у додатку 1;
·         підручникам для учнів 6 класу загальноосвітніх навчальних закладів, створених авторськими колективами-переможцями І етапу Всеукраїнського конкурсу рукописів підручників для учнів 5-9 класів загальноосвітніх навчальних закладів згідно з переліком, наведеним у додатку 2.
2. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра Жебровського Б. М.
Міністр                                                                                                                      Д. В. Табачник
Додаток 2
до наказу Міністерства освіти і науки
07.02.2014 № 123
Перелік
підручників для учнів 6 класу загальноосвітніх навчальних закладів, створених авторськими колективами-переможцями І етапу Всеукраїнського конкурсу рукописів підручників для учнів 5-9 класів загальноосвітніх навчальних закладів, яким надається гриф «Рекомендовано Міністерством освіти і науки України»

29. «Математика» підручник для 6 класу загальноосвітніх навчальних закладів (авт. Тарасенкова Н. А., Богатирьова І. М., Коломієць О. М., Сердюк З. О.).
30. «Математика» підручник для 6 класу загальноосвітніх навчальних закладів (авт. Мерзляк А. Г., Полонський В. Б., Якір М. С.).
31. «Математика» підручник для 6 класу загальноосвітніх навчальних закладів (авт. Істер О. С.).
36. «Інформатика» підручник для 6 класу загальноосвітніх навчальних закладів (авт. Ривкінд Й. Я., Лисенко Т. І., Чернікова Л. А., Шакотько В. В.).
37. «Інформатика» підручник для 6 класу загальноосвітніх навчальних закладів (авт. Морзе Н. В., Барна О. В., Вембер В. П., Кузьмінська О. Г., Саражинська Н. А.).
Директор Інституту інноваційних
технологій і змісту освіти       О. А. Удод


  Навчальні плани

http://www.mon.gov.ua/ua/activity/education/56/692/curricula/

Немає коментарів:

Дописати коментар