пʼятницю, 16 серпня 2013 р.

Західноукраїнська заочна математична школа

Якщо ви любите математику і хочете знати її глибше і вміти більше, прагнете досягти гарних результатів та в майбутньому навчатись у престижному вищому навчальному закладі, то подумайте над тим, а чи не вступити вам до Західноукраїнської заочної математичної школи, котра знаходится у нашому рідному місті  Тернополі при фізико-математичному факультеті ТНПУ ім. В. Гнатюка. До речі, у цій школі з шостого класу навчався наш випускник Андрій Гирила . А цього року він став студентом І курсу  факультету кібернетики Київського Національного університету імені Т.Г,Шевченка. Андрій навчатиметься за спеціальністю "прикладна математика".   Андрій  наодноразово займав призові місця на олімпіадах з математики, астрономії, фізики.
 Цього року ще двоє випускників нашої школи обрали математику - Іван Камінський (він теж став студентом факультету кібернетики  Київського Національного унііверситету  ім. Т.Г.Шевченка)  та Ірина Мандзюк, яка вступила на фізико-математичний факультет Тернопільського національного університету ім.В.Гнатюка.
 Для успішного навчання в ЗЗМШ не обов'язково мати дуже тверді знання за попередні класи . Головне -працелюбність, цілеспрямованість  і бажання неодмінно самому дійти до розуміння кожного  математичного факту, повага до науки, знань.
Учні, які успішно завершують навчання в ЗЗМШ , разом з посвідченням отримують рекомендації у вищі навчальні заклади, де профілюючим предметом є математика.
Докладніше про Західноукраїнську заочну математичну школу, умови прийому, навчання, історію можна прочитати на сайті  http://www.fizmat.tnpu.edu.ua

Немає коментарів:

Дописати коментар