пʼятницю, 15 березня 2024 р.

Що? Де? Коли? - 2024 або Пристрасті вирують!

 


14 березня 2024 року відбувся черговий сезон інтелектуальних змагань "Що? Де? Коли?"  Нагадаю, що ця неймовірна гра давно вже стала традиційною у нашій школі - з 2012 року.Зазвичай змагаються команди 10-11 класів, а ось уже впродовж чотирьох останніх років пліч-о-пліч із учнями бере участь у грі команда учителів. У сьогоднішньому інтелектуальному бою зійшлися шість команд- три  команди десятикласників, дві - одинадцятикласників і учителі.

Незважаючи на форс- мажорні обставини -під час уроків прозвучала повітряна тривога, потім ( на самий початок гри зникло світло, яке пізніше з'явилося у середині змагань)-змагання відбулись. Настрій в учасників був бойовий, емоції зашкалювали. Цікаво, що на відміну від минулорічного сезону, у сьогоднішній грі були переможці. Перше місце у турнірній таблиці розділили між собою команди 10-Б і 11-А  класів, друге місце посіла команда вчителів, третє- команда 11-Б класу.  Але  все ж усі, хто були учасниками гри- переможці, усі - найкращі!

Запитання були цікаві, складні і не дуже, пізнавальні, такі, що вимагали логічного та критичного мислення, знань не лише математичних. 

Якщо проаналізувати відповіді на запитання, то найскладнішими вони виявилися у раунді "Мистецький". Висновок- вивчаємо мистецтво, відвідуємо виставки (особливо митців- земляків, вивчаємо наше, українське, але і світове, як заповідав Т. Г. Шевченко! ). Найкращі результати у раундах "Дитячі задачі" та "Цитати". Лише один з раундів був чисто математичний - "Дитячі задачі" ( насправді то були логічні задачі). Усі решта- прямо чи опосередковано дотичні до математики ( це і мистецтво, і література, і філософія тощо). Отож, наші учасники продемонстрували свої знання, неабиякі ерудованість, обізнаність у різних сферах життя. Молодці! Але є над чим працювати! Тож успіхів! Ви - неймовірні! Дякую усім за гру- і старшокласникам, і класній команді педагогів! 


















 

Команда 10-Б класу - переможці!



Немає коментарів:

Дописати коментар