неділя, 25 вересня 2022 р.

Знай наших! Серед найсильніших - юні тернополяни

Вітаю друзі! давненько я не писала вітальних постів. Війна, яку розв'язала росія проти українського народу, якось відсунула на задній план всілякі конкурси, олімпіади. Може, хтось вважає, що то не на часі. Але...

Спішу поділитися радісною новиною. 24 вересня 2022 року приватний  університет Луїджі  Бокконі  (Мілан, Італія) провів Всесвітній математичний конкурс ( чемпіонат). У ньому взяли участь 3189 учасників  із різних країн  світу.- Італія, Індія, Франція, Польща, Україна, Данія, Грузія та ін..

 У категорії D - у верхній частині рейтингової таблиці тернополяни десятикласник Роман Лещук ( Тернопільська ЗОШ І-ІІІ ст. №19) і учень Тернопільського технічного ліцею Матвій Співак, якого я теж вважаю своїм учнем і пишаюсь ним, адже саме навчаючись у ТЗОШ №19, він був серед переможців суперфіналу Міжнародного чемпіонату з розв'язування логічних задач у Франції.



У категорії D змагались 800 учасників. Тому, як бачимо, наші хлопці мають високий результат. Крім цього, завдання були англійською мовою. 








Нагадаю, що Роман Лещук був учасником суперфіналу 35  Міжнародного чемпіонату з розв'язування логічних задач, неодноразовим переможцем обласних олімпіад з математики та інформатики, стипендіатом мера.

І ось нове досягнення. Звісно,за цими досягненнями - щоденна наполеглива праця. 





 Хочеться побажати Романові нових здобутків,перемог і здійснення мрій на майбутнє у вільній Україні!
 
 Кілька слів про університет Луїджі Бокконі. Це приватний університет, який був заснований у м. Мілані 1902 року. Навчання у ньому здійснюється англійською та італійською мовами. Одночасно в ньому навчається 15000 студентів. Навчання, звісно, платне- 5000 євро за семестр.





Університет Бокконі вважається одним із кращих європейських університетів в області економіки і бізнесу, входить в ТОП-7 МБА -шкіл Європи за версією видавництва Business Week, а факультет економіки входить у ТОП- 25 серед усіх університетів світу. Студенти зі всього світу обирають університет Бокконі,
щоб вивчати тенденції ринку, стати гарними підприємцями, банкірами чи менеджерами.






Немає коментарів:

Дописати коментар