пʼятницю, 26 травня 2017 р.

Останній дзвоник - 2017

От і пролунав останній дзвінок для випускників 2017 року.   Останній для випускників 11 класів. Останній для 9-класників, які вирішили продовжити своє навчання у коледжах, ліцеях. вищих училищах.
Це свято завжди хвилююче, радісне і трохи сумне. Тож не дивно, що в цей день на обличчях дітлахів, їхніх батьків, вчителів  можна побачити і веселі усмішки, і сльози. Сльози радості, сльози смутку за дитинством, з яким прощаються випускники, сльози розставання із школою ( ну, може, у когось це і сльози радості з цього приводу). Але як би там не було, це свято, якого завжди чекають всі. 
Нарешті не треба рано вставати під лемент будильника! Нарешті не треба носити за плечима важкі ранці, у які влазить мало не вся книжково-канцелярська крамниця ( і все одно, щось забув- як не зошит. то ручку, то лінійку!) Нарешті, класний керівник не сердиться, що ти знову сьогодні прийшов на другий урок, бо проспав чи "гасив пожежу  в сусідньому під'їзді, а потім  сидів із маленьким песиком, бо не було його з ким лишити вдома"( добре, що взагалі прийшов)! Нарешті- КАНІКУЛИ! 
Нарешті не треба ціле літо перевіряти зошити! Писати поурочні плани- НЕ ТРЕБА!  Робити дітям зауваження, сварити за негідну поведінку_НЕ ТРЕБА! (Вони ж - діти - думають, що вчителі отримують від цього велике задоволення). Ура!  Нарешті -КАНІКУЛИ!
Ну, канікули не для всіх. звісно. Кому ще треба ДПА пережити. кому ЗНО! Ну, що поробиш, така вже учнівська доля. Ну, і вчительська теж, 
Отож. вітаю усіх-усіх із святом останнього дзвоника, із закінченням ще одного навчального року! 
Хай весело і цікаво проходять канікули! 
А випускникам - успішної здачі ДПА, ЗНО, здійснення мрій і планів!
 Хто сказав. що буде легко? 
Але ж і жити без мети не можна!
 Тож успіхів вам! І ще раз із святом!

11-Аклас




11-Б клас





11-В клас


І мої найдорожчі! 9-В клас!



Отримуємо нагороди

Роман Подоляк

Софійка Канчук

Софійка Попів


Танцюють всі! - Випускники






 Ось які ми стали! Найкращий у світі - 9-В клас!



Вітаю вас, діти! Ви- класні!


Немає коментарів:

Дописати коментар