вівторок, 28 лютого 2017 р.

Дні МІФ -2017. "Що? Де? Коли?" - це круто! Новий сезон

Дні МІФ тривають! Здається, в нашій школі скоро Дні математики триватимуть цілий другий семестр. А чому би й ні! Математика – це круто!
А ще гра «Що? Де? Коли?» це теж круто! Отож сьогодні відбувся ще один сезон! У ньому взяли участь 6 команд:10-А, 10-Б – новачки, 11-А, 11-Б, 11-В – вдруге. Ну і , звісно, гідний суперник своїм учням – команда вчителів! У минулому сезоні вчительська команда перемогла.
А ось у сьогоднішній грі перемогла з невеликим відривом ( всьго у два бали)  команда учнів 11-А класу.
Хочу вам сказати, що сьогоднішня гра була класною! (Зрештою, як і всі попередні). Купа позитивних емоцій, вибух адреналіну.
Загалом усі 6 команд грали чудово. Молодці! Цікаво. що у другому раунді «Чиста математика» лідирувала команда 11-А, а у третьому – літературно-мистецькому- команда 11-В ( мабуть, тому що у них класний керівник- вчитель української мови і літератури). Третьою була команда новачків – 10-а клас. Гарний дебют.
У нинішній грі кожний раунд мав свою назву:
І - «Так сказав…», 
ІІ- «Чиста математика». 
ІІІ - «Літературно-мистецький». 
Пі час гри старшокласники не лише позмагались, показали свої знання, а й дізнались немало цікавих фактів із різних галузей життя людини, із історії математики, мистецтва тощо, які так чи інакше мають точки дотику до математики.

Дякую командам старшокласників і вчителів за чудову, емоційну гру! І, звісно, велике окреме спасибі вчителям кафедри математики і студентці-практиканці ТНПУ ім. В. Гнатюка Наталі Бондар за допомогу  у організації і проведенні гри.












Журі за роботою




Команда -переможець. 11-А клас





Немає коментарів:

Дописати коментар