пʼятницю, 17 лютого 2017 р.

Дні МІФ -2017. Інтелектуальні змагання "Своя гра." Презентації творчих робіт учнів з інформатики.

Завершився перший тиждень Днів МІФ у школі. Сьогодні відбулись змагання дев'ятикласників - математична інтелектуальна "Своя гра" (https://drive.google.com/drive/u/0/my-drive). До слова гра ця виникла у 20-му столітті як телевізійна відразу набула популярності. Змагались команди 9-А, 9-б і 9-В класів. Гра проходила у два кола, в кожному з яких було по три теми, серед яких "Віртуоз усного рахунку", "Математичні терміни", "це слово має...", "Географія плюс математика", "Клаптики математичні" - цікавинки.
У друге коло вийшли команди 9-Б і 9-В класів. Гра була напруженою. Перше коло гри команда 9-А класу виграла у команди 9-Б класу з різницею майже у сто очок. Але у другому колі учні 9-Б перемогли. Тож їм і дістався диплом переможця. після гри  разом на згадку сфотографувались. Переможці - усі. Молодці! Дякую за гарну гру!  Хочеться відзначити  гру Богдана Озерянця. Він виявився справжнім віртуозом у підрахунку процентів.
 А ще цікавим стало те, що гра проходила 17.02.2017 року. Зверніть увагу на число, яке утворене цифрами. Це число - паліндром! Воно читається однаково вперед і у зворотньому записі. Отже, ще й про новий термін  і вид чисел дізнались.
















А ще у вестибюлі школи розгорнута виставка учнівських творчих робіт з інформатики:кросворди, ребуси, стіннівки учнів 5-х та 8-х класів (вч. інформатики С.О,Садовська, В.Р. Савка), рекламні буклети "Наша школа" презентовані десятикласниками (вч. інформатики і фізики Д.М. Шост). У 9 -В класі учні представили цікаві розповіді про Леонардо да Вінчі. які супроводжували власними мультимедійними презентаціями.











Немає коментарів:

Дописати коментар