середа, 3 березня 2021 р.

Сходинки до успіху

 


28 лютого відбувся Національний фінал 34-го Міжнародного чемпіонату з розв'язування логічних математичних задач. Цей етап мав відбутися ще у травні минулого року, але у зв'язку з пандемією був перенесений. Так що ми з нетерпінням чекали на цю подію. Нагадаю, що у півфіналі, який проводився на місцях, взяли участь семеро учнів нашої школи.  Усі - молодці! Але змагання то є змагання. Вибороли право брати участь у національному фіналі за кількістю набраних балів двоє Роман Лещук (8-В) і Артем Чорний (9-А). Тому ці два півфіналісти поїхали змагатись у Вінницю -український центр Міжнародного чемпіонату. Зауважимо, що хоча змагались за минулий рік, але у категоріях теперішніх - тобто виступали відповідно до свого теперішнього рівня 8 і 9 клас. За 2 години потрібно було розв'язати 14 логічних задач, кожна з яких має різний коефіцієнт. Звісно, як у кожному чемпіонаті, враховувався ще й час. Але все ж у пріорітеті правильність розв'язання.

З хвилюванням очікували результатів. І ось момент істини настав- оголошення результатів і нагородження. Коли оголосили перших одинадцять учасників і ми не почули прізвища Артема і Романа, стало зрозумілим, що ми серед призерів. Отож, восьмим у рейтингу виявився Артем і першим Роман. Золото - наше!  Наші хлопці ввійшли у десятку найсильніших у категорії "8-9 клас" і у червні на тренувальних зборах змагатимуться за право зайняти місце у збірній України для участі у супер - фіналі, який планується провести у Швейцарії. Зрозуміло, що потрібно добре потрудитися, аби потрапити у збірну. Залишається побажати хлопцям удачі! Молодці! Так тримати! Подолано ще одну сходинку до успіху! Зауважу, що і Артем , і Роман не вперше беруть участь у чемпіонаті. Кожного разу показували хороші результати. І ось заслужена перемога!

Світлини і відео з нагородження можна переглянути тут:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.3533798110079510&type=3

Призери

Ви- найкращі!



 Нагадую, що у листопаді пройшов заочний чверть-фінал 35 Міжнародного чемпіонату з розв'язування логічних задач. Чекаємо, що зовсім скоро буде півфінал, можливо, у цьому місяці. Так що є шанс потрапити у півфінал і Національний фінал усім, хто брав участь у чвертьфіналі! Тоді наша команда переможців збільшиться!

Немає коментарів:

Дописати коментар