неділю, 2 червня 2019 р.

Ми знову зустрілися ...


1 червня, як і домовлялися. зустрілися у рідному класі. Прийшли майже усі. Шкда. що не було юри, Софії, Віки і Максима, але віримо, що думками вони були з нами. Зате прийшла Діана С. Хлопці, як завжди, балагурили. Ну
, не можуть вони без цього. Дівчатка стриманіші. Згадували всілякі смішні епізоди із шкільного життя. А потім ми розгадували "ребуси" - інакше не назвеш. Адже дитячі твори "Улюблені іграшки моєї родини", які були написані маленькими п'ятикласниками, були без підписів. Тож доводилось вгадувати за почерком ( а він у декого з тих часів мало змінився), або вдивлятися в намальовану іграшку чи світлину. В кінцевому рахунку залишилися кілька творів нерозібраними.  Шановні мої батьки, готуйтеся, візьму цей скарб на випускний. Може, ви пригадаєте улюблені іграшки вашого дитинства, про які розповідали своїм дітям, коли ті вчились у 5 класі!Так само збереглися малюнки, на яких веселі різнобарвні метелики. Теж без авторів. Збережу на пам'ять.








Почаювали, почастувалися смаколиками, пореготали. А тепер час  написати листа в майбутнє. Що писати? Не знаю. Але подивіться лишень, які серйозні обличчя. Хвилин на 15 у класі запанувала тиша. Цікаво, що там у них в головах? Дехто, напевно, і тут у товариша примудрився списати! Років через 5 (або через 10!) прочитаєте, мої любі!










Вітання з Америки моїм 11- класникам від першої вчительки  Надії Миколаївни Зазулі.



Попереду ще ЗНО з історіїї, хімії, біології, географії. А у Степана, Влада, Олега і Діани  іспити позаду. Лишень очікування результатів. У всіх попереду довгоочікуваний випускний. Тож ми ще зустрічатимемося на репетиціях.
Успіхів вам, дітки, на ЗНО! Тримаю кулаки! Все буде добре! Все буде чудово!



Немає коментарів:

Дописати коментар