суботу, 27 січня 2018 р.

Відгомін Різдвяних свят. Наша "Маланка"

Відгомоніли три празники - Різдво,  святого Василя, Водохреща.  Не встигли ми Маланку вчасно закликати  в гості , тож завітала вона  до нас 24 січня . Як годиться  на Маланки ватага хлопців ходила. А дівчата  щедрували. Усі ролі виконували хлопці. І, гадаю, справились. 
Хоча хвилювались перед виступом всі. Я не буду описувати подробиці репетицій, - одне слово: було нелегко (м'яко сказано). Але головне- результат. 
Думаю, це дійство моїм парубкам і дівчатам запам'ятається надовго. Напевне, і в страшному сні не могли побачити себе у ролі циганки, Маланки, Кози - в чисто жіночих ролях- Роман Подоляк, Богдан Озерянець, Тарас Бугайський. Довелось навіть запальну циганочку з виходом танцювати (Артем  Камуля і Роман Подоляк).  Дохтор із скрипкою (Захар Гордій) - це нове у образі цього плану( музикотерапія - велика сила, методи Хауса не працюють). Усі - великі молодці. Діти, я вами пишаюся. Сподіваюсь, ваша театральна кар'єра продовжиться. адже попереду - 11 клас, випускний. Про дівчат теж не забула.Хто сказав, що  у нас лишилось мало співаків. У нас співають усі, хто- найголосніше, хто тихенько, хто- внутрішнім голосом, але всі - і навіть трішки попереду солістів з фонограми. Зате усім було весело! А наостанок- родинна світлина. Адже наш клас - батьки і діти - то є справжня родина!
І ще раз з Новим роком!




















Немає коментарів:

Дописати коментар