вівторок, 1 березня 2016 р.

Дні математики та інформатики тривають. Інтелектуальна гра "Що? Де? Коли?-2016"

Сьогодні у перший день весни в інтелектуальній грі "Що? Де? Коли?-2016" зустрілись 5 команд: 10-А. 190-Б, 11-А, 11-б і команда вчителів ( 206-й клас - так вони себе назвали). Чому 206-й клас? Дуже просто: у 206 кабінеті (географічному) відбулась та фатальна зустріч молодих вчителів нашої школи. з якої народилась команда. Ви думаєте, так просто було 10-класникам вмовити вчителів зіграти  в гру.? Ну, не дуже. Але все-таки, вони зважились. Тим більше. що причина на те була дуже важлива - взяти реванш, адже у 2012 році вчительська команда програла старшокласникам. А тут такий шанс!
Не було на грі лише 10-В. Скажу вам чесно, цьогорічна гра якось відразу , з самого початку була жвавою. А  старшокласники грали вперше!  Молодці! Запитання були з різних галузей і сфер (література. мистецтво, Інтернет, музика, тощо), але усі вони якимось чином торкалися математики, математиків.
Сумно не було нікому. Адже доводилось не лише думати над питанням ( аж 1 хвилину), попри те ще й цікавого і нового почули немало.Усі команди були гідними суперниками. Перемогли вчителі. Але. гадаю, діти не дуже засмутились. Для них усіх  особлива нагорода - "дванадцятки"  у журналі Вони заслужили. Крім цього, вчительська команда 10-А і вчительська до за результатами трьох раундів набрали порівну - по 9 балів. Тож вирішальну роль зіграло запитання чорної скриньки. Ну, тут вчителі виявились спритніші. А запитання було зовсім нескладне. У скриньці була чотирикутна піраміда!


11-А

11-Б

10-А

206-й -вчителі

10-Б







журі


11-А


Таємниця "чорної скриньки"


 Учні вітають команду вчителів з перемогою!
Вітаємо!
Заслужена перемога


А вчителі в свою чергу вітають усіх учасників гри - учнів 10-А. 10-Б. 11-А і 11-Б класів і дякують їм за гру і за те, що вони зуміли їх переконати, що гра - це цікаво!

Немає коментарів:

Дописати коментар