пʼятницю, 10 жовтня 2014 р.

Козацькі забави

Сьогодні у нашій школі - козацькі забави. Зазвичай вони писвячені святу Покрови, яке настане незабаром. У цих веселих змаганнях взяли участь команди  7-х класів. Розпочалось спортивне козацьке свято акапельними виконанням Гімну України. Для наших учнів це завжди дуже хвилюючий момент.  Першим було змагання отаманів. Їм пропонувались запитання з історії козаччини. Після цього отамани показали своє вміння віджиматись від підлоги. Напевно, найвеселіше було спостерігати за перетягуванням канату. Тут команда 7-А перемогла. Найцікавіше те, що у команді були троє дівчат! Це було веселе видовище! Не менш веселою була естафета. Особливо, коли Богданові довелось тягти на собі Юрка. Дівчата - молодці! Вони пищали. кричали, вищали, підбадьоруючи своїх козаків.  А ще вимагали таких же забав для козачок.
В результаті премогли відразу дві команди - 7-Б та 7-А, ми посіли друге місце, але особливо не засмутились. Адже у вівторок  важливі міські козацькі забави. Ось там би перемогти. А це була лише генеральна репетиція. Взагалі, хлопці 7-В , ви - великі молодці! Бажаємо вам перемоги на міських змаганнях. 
 Більше світлин тут http://vk.com/album81443393_203997741




















2 коментарі:

  1. Добрый день, Галина Михайловна. А за окном то у вас чувствуется ещё тепло и вполне зелено! Такой вывод сделала по первой фотографии. У нас тоже прошло подобное мероприятие, только его провели на улице, а не в зале. В зале не поместились бы все участники.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Здравствуйте, Галина Станиславовна! У нас сейчас бабье лето - тепло, солнечно. Забавы проводили в зале, потому что это мероприятие было только для 7-классов ( их у нас три). А городские будут 14 октября в гидропарке. Там уже с размахом)))

      Видалити